VISSTE NI ATT...

...jag är flygrädd? Ja det är faktiskt sant. Jag flög för första gången i mitt liv när vi skulle åka till London. Trodde inte att det skulle vara några problem alls, var inte nervös eller någonting innan vi skulle gå på planet. Men när vi hade spänt fast oss o planet startade så svartnade det för ögonen o jag var bara inne i mina egna tankar. Jag tänkte på allt som skulle kunna hända o jag fick världens panikattack utan att jag visade det, hjärtat var uppe i halsen o jag kände verkligen inte igen mig själv, hörde inte ens min egna röst när jag pratade!

Men tack o lov så hade jag med mig iPoden. Så när jag hade satt på musiken så jag fick något annat att koncentrera mig på så var det ingen fara längre. Vet inte vad som hade hänt annars, det var verkligen jättehemskt!

Men när vi skulle lyfta från London så var det ingen fara alls, då var det faktiskt riktigt roligt att flyga! Känns ju nästan som att man åker bergodalbana ;)

Planet vi åkte med från England :)

MIN HELG/MYCKET TEXT

Fredag
Följde Charlie till stationen som skulle tillbaka hem till Malmö igen :( hemsk att skiljas åt när det är så långt avstånd mellan oss.

Lördag
Vaknade ungefär vid 1 tiden o fick världens panikstress! Skulle vara på Harrys kl 2 för att förfesta med Oscar innan matchen mellan Borås HC & Leksand IF! Hade grymt roligt o riktigt skönt med en 4-3 seger efter straffar!
Efter det så åkte jag o Jessica (en tjej i klacken) vidare hem till hennes föräldrar o åt tacos, sen blev jag riktigt trött så hon skjutsade hem mig, satte mig vid datorn o pratade riktigt länge med Charlie o sen sov jag gott hela natten även om det var tomt.. Saknar dig!!

Söndag (idag)
Sitter hemma hos Sara. Packade en massa o drog med mig datorn, ska bo här hela veckan. Vi har kommit fram till att jag ska bo här varannan vecka när vi har skola o så, så vi kan stötta varandra igenom det värsta! Så glad över att jag har dig gumman! <3

Just nu
Nu sitter vi inne i Saras rum, har precis gjort lite te o har på mysig musik :)

Hörs i nästa inlägg!

SKOLA IMORGON

Ja, det är faktiskt sant! Vi har fått komma tillbaka, kul va?! Oss slipper ni fan inte det kan ni sätta er på! ;) Så himla kul att man är såå omtyckt i klassen också ;) Ett litet citat från cp-barnet i klassen "Åååh, det är sååå skönt när Sara o Josephine inte är här, tycker ni inte det?!" Haha, det var skönt för dig så länge det varade då ditt fule fan kan jag säga då, för nu är vi fan tillbaka! ;)

Watch out now classmates becouse now is the fucking bitches back! ;)


EGOIST


LITE BILDER FRÅN I LÖRDAGS

Jag o Sara stod självklart för maten denna magiska kväll också ;) Gott blev det i alla fall, såklart! Kvällen var ritkigt mysig o verkligen helt perfekt!

Här har vi precis dukat bort efter att vi har käkat middag o precis hällt upp dom första drinkarna! :)
Tobbe - också från Malmö, Stoffe o Challe! :)

Goooott! :)

Cpbild på mig, höhö.

Challes kommentar för denna kväll löd såhär "Den som deckar/somnar först målar vi på"
Hahaha, självklart deckar stackarn själv först av alla, så då var jag Sara o Stoffe i farten! ;)

Det här får bli den sista bilden! Hahaha. Stackars Challe fattade ingenting när han vaknde sen...


Det var inte riktigt alla bilder egentligen. Men alla ser typ likadana ut så ingen större idé att lägga upp. Hoppas ni i alla fall blev liiite nöjda med dessa bilderna! Ska se om det finns något annat skoj att ladda upp också...hmm... Lite London bilder kanske?...


FÖRLÅT!

Åh, är så arg på mig själv för att jag inte har bloggat någonting. Har varken haft tid till det eller ork faktiskt. Har varit väldigt upptagen den här veckan. Ska bli skärpning på det!
Min vecka har i alla fall varit underbart bra, har verkligen haft jätteroligt! Det är sånna dagar man lever för! Kommer bilder från i lördags i nästa inlägg då vi festade hemma hos Sara. Måste bara lägga över alla bilderna från kameran o så. Sen ska jag berätta lite vad jag har gjort under veckan i med att jag inte har kunnat blogga. Hörs snart igen!

HEMMA HOS SARA/SOVER HÄR

Vi har en riktig liten tjejkväll ikväll innan killarna kommer imorgon. Sara håller på att baka o grejar. Julia är även här också, så jag o hon ska sova här i natt. Sen blir det till att gå upp tidigt för att hämta killarna på stationen. Dock ska inte jag o Julia med då, för det finns inte plats i bilen. Men imorgon får vi träffa dom igen o det ska bli så roligt! :) <3
Challe o jag hemma hos mig förra gången han var här! :') saknar dig <3

MAAAT/GRÖNSAKER





GODDAGENS

Har precis varit nere o handlat dricka tills imorgon. Våra pojkar från Malmö kommer ju imorgon igen, ska bli så skoj att få träffa dom igen! :) Så imorgon ska vi ha en riktig mysdag, dricka o sånt där, spela lite spel också kanske, bara mysa i alla fall! :) Håller på att laga lite mat nu med, så jag måste springa ut i köket nu igen så inget bränns!

Tog lite kort precis när jag hade vaknat typ.. Haha...


LONDON VAR UNDERBART

Helt underbart, perfekt väder med sol o klarblå himel! Man kunde gå utan jacka för annars
blev det föööör varmt, det var verkligen vår där nere o jag längtar redan tillbaka! <3

Ååååh, en av bilderna jag tog, bluuuuuuue! Helt jävla underbart!

Det kommer självklart mer bilder o jag ska skriva en massa, men dom flesta bilderna
laddas upp på Facebook för det tar för lång tid att lägga upp alla här för det är jättemånga!

Vill i alla fall passa på att tacka familjen Lindblom. Det var en underbar resa o jag är
otroligt tacksam för den här upplevelsen! Kram på er alla! <3

Hörs sen då! :)

GOODBYE SWEDEN - HELLO ENGLAND!

Nu drar vi till flygplatsen, planet lyfter 21:20!
Vi hörs när jag kommit hem igen! ;)

LONDON CALLING! :D<3

BILDERNA FRÅN HELGEN

Här kommer bilderna från en mysig helg med Sara, Challe o Stoffe! :)

I fredags var bara jag o Challe hemma hos mig o hade det mysigt o kollade på film! :)


Jag o Challe ligger i sängen o tar lite cp-bilder, haha! :) Så söt <3

På lördag förmiddag åkte ju vi till Landvetter o fixade ett tillfälligt pass till mig! :)
Var bara tvungen till att ta en bild, haha!

Sen drog vi hem till Sara o började dricka lite smått o hade det trevligt innan vi började laga mat! :)

(Observera att hon har knivspettsen på tungan! :O) Haha, sexiga kocken där ja! ;)

Maaaaauud! ;)

Jag o Sara va duktiga o dukade fint på bordet o tände ljus! :)

Resten av kvällen har jag inte så mycket bilder av. Men vi drack bara o kollade på film o sånt typ, riktigt mysigt! O det ska göras om, snarast! ;)

Nu ska vi lägga in musik på våra iPods som vi ska ha på planet på väg till London! :)
O sen ska vi kolla på film o mysa! Hörs imorgon, pussen!

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING

Har inte riktigt haft tid till att blogga tyvärr. Kvällen igår var helt perfekt o jag tog massa bilder som kommer upp sen när jag får tid!

Har jättemycket att göra idag, lämna av Challe o Stoffe på centralen för dom ska hem ikväll. Sen så måste jag hem o packa o åka till pappa o få lite fickpengar till London!
Helt sjukt underbart att vi åker imorgon, ska ta massa bilder o det kommer att bli helt underbart!

Nu ska vi käka frukost, hörs senare då! :) Pussen.

MOT LANDVETTER SNART

Har precis kommit ut från duschen o Challe ligger fortfarande o sover så sött, haha! Senare idag ska jag, Sara, Stoffe, Challe o Saras pappa åka till Landvetter för att fixa ett tillfälligt pass till mig. Mitt blev nämligen stulet i Frankrike när jag var där med Elin. Vem fan vill sno ett pass? Jaja. Vi hörs sen, ska krypa ner i sängen en liten stund till! :) Pussen.

HÄLSA PÅ ÄLSKADE MALIN

Nu ska jag o Sara till kyrkogården o hälsa på lilla saknade Malin innan vi åker till centralen o hämtar upp Stoffe o Challe. Vi vet att du är med oss Malin, vi saknar dig <3

LONDON MED SARA PÅ MÅNDAG! :D

Fick mig världens chock när jag kom till Sara, hennes föräldrar frågade om jag vill följa med till London på måndag, o självklart tackade jag verkligen JA! :D Kommer bli så otroligt roligt! Har inga ord som kan beskriva min glädje just nu, shit! :D Helt överlycklig! <3

JAG JUST NU/ CAM


Snart kommer Sara o hennes pappa hit o hämtar mig så åker jag med dom hem till Sara så ska vi hitta på någonting innan vi möter pojkarna på centralen! :)
Hörs sen om inte innan, pussen!

GODMORGON!

Nu har jag vaknat för en liten stund sen, känner mig utvilad o riktigt pigg. Fan va skönt, längesen jag kände så! Men men, snart ska jag börja städa mitt rum o lite sånt där eftersom man får finbesök idag, haha!
Nu blev jag tom på ord så vi hörs senare igen! ;)

....


Hahahahahahaha, jag har riktigt tråkigt! Paint ftw! <3 Hahaha, gud.......

BESÖK FRÅN MALMÖ IMORGON! :D

Imorgon kommer Challe o Stoffe till Borås o stannar hela helgen! Deras tur att åka tåg haha! ;) Ska bli fett roligt att få träffa dom igen! Challe ska bo hos mig o Stoffe hos Sara (hennes pojkvän). Så på lördag ska alla vi fyra hitta på något tillsammans, ska bli riktigt roligt! Helt överlycklig! :D <3

JUST DET!...

Kom o tänka på det nu när jag la upp alla bilderna från skolan osv.. Det är troligen dom sista "skol-bilderna" som ni kommer att få se. För jag har nämligen blivit sparkad från skolan, bara för att jag o Sara skolkade två dagar.. Snälla nån, två dagar... Våran lärare va sjuk o jag fick inte tag på henne o säga att vi skulle ner till Malmö, så vi drog i alla fall! O när vi kommit fram till Malmö så ringer min lärare o säger att jag inte får gå kvar längre... Alltså... Jag tycker det är helt sjukt, patetiskt o aa, jag vet inte vad? O sen ringer hon till Sara, men HON får gå kvar? Hon har ju förfan gjort samma sak som MIG! Men Sara får gå kvar, men inte jag.. Helt sjukt.. Någon jävla rättvisa får det väl för fan vara?

Så ja, på måndag ska jag dra mig upp till skolan, prata med rektorn... För så får det för fan inte gå till.. Är riktigt förbannad o ledsen! Jag o Sara har verkligen kämpat gärnet o pluggat som bara den hela tiden! O så får man det här tillbaka! Tack så jävla mycket.

Önska mig lycka till eller något.

DAGAR SOM GÅTT...

Tänkte lägga upp lite bilder från skolan o så som jag inte hunnit lägga upp tidigare. Det var strax före jag o Sara åkte till Malmö som bilderna togs!


Ett väldigt tomt klassrum... Som vanligt! xD

Sara & Josephine 2F, ohyeees! ;)

Jag o min underbara Sara, tycker om dig så mycket! <3

En viss person fick flipp i skolan o typ smällde upp dörren
så väggen gick sönder o skyllde typ allt på mig?
Ursäkta men jag ville faktiskt inte ha dörren på mig, haha?!

Nämen se där, lite mer personer i klassen iaf! ;)

Bengans heta rumpa! ;)

Typ lite tidsfördriv.

Hahaha, packlistan till Malmö. Lite ironi där ja! He-he! ;)

Utanför klassrummet.
Jag o Sara ville jobba i lite lugn o ro, duktiga vi är va?!

En trött Sara! :)

Och en trött Kim! :)

Haha, jag! Skitsnygg jag vet! ;)

Lilla Aaaalf! :) Men vart är Sally? Hahaha <3

Det var allt jag hade att bjuda på just nu! POOOUUSS!


VILL HA EN NY HEADER O NY DESIGN!

Ja, rubriken säger väl det mesta? Är trött på min gamla. Jag o Elin satte oss en dag i paint för att bara göra någonting, för att det skulle vara lite roligare att börja blogga igen. Men den är så grå, o ja... grå... Haha, det är så dystert! O plus att bilden på mig till vänster är ritkigt gammal nu också, så vill verkligen göra allt till nytt! O jag har tyvärr inte PS heller, o det tar ju ett tag att lära sig med.

Så någon där ute som är sugen att i alla fall hjälpa mig lite?
Mejla mig i så fall på [email protected]

MUUUVIE

Har precis sett typ den dåligaste filmen jag har sett. Flickan heter den, alltså... Det hände verkligen typ ingenting alls? Orkar inte ens skriva va den handlade om för den var så dålig, haha! Se den inte.. Verkligen slöseri på tid. Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls, har kollat på Full frys o bara tagit det lugnt, har inte orkat göra något speciellt.

Men snart ska jag äta pankakor i alla fall, mums! Hörs sen.

SISTA INLÄGGET FÖR IKVÄLL

Jag mår sjukt dåligt. Ont i huvudet, hostar, har lock i öronen så hör typ inte ett skit?
Känner mig helt borta. Så jag orkar faktiskt inte skriva något mer just ikväll. 
Vi hörs imorgon istället då jag troligen kommer må bättre! Godnatt.

JAG JUST NU


PROMENAD

Godmorgon! Eller ja, klockan är strax efter halv 3 så morgon är det väl inte riktigt precis. Har varit vaken ett tag men har inte orkat börja blogga förrän nu! Har precis varit ute med min lilla sötnos på en liten promenad, skönt! Har även ätit lite frukost o städat undan lite o snart ska jag ta mig ett bad! Efter det ska jag börja göra mig i ording o sedan dra mig neråt mot ishallen för ikväll är det match då Borås tar emot Mora.

Men nu måste jag faktiskt hoppa i badet. Vi hörs förmodligen innan jag går ner till ishallen! :)

Min söta lilla vove är så duktig o går lös, haha! :)

HELT DIMMIG I HUVUDET

Ska faktiskt ta o sova nu. Är helt dimmig i huvudet o ser suddigt haha!
Kommer bli sjukt ensamt att sova ensam i natt, nu när man alltid har haft någon i ca
5 dagar, aja.. Bara till att vänja tillbaka sig. Vi hörs imorgon när jag har vaknat o så!

Jag är så tråkig o ego så jag bjuder på en till bild på mig, kul va? Kunde nästan tänka mig det va....He..he...


NY KATEGORI

Malmö 2010 <3 . Helt jävla oförglömligt!

HAR INTE KUNNAT BLOGGA

Hej alla! Förlåt för att jag inte uppdaterat på sisådär typ 3 dagar? Har verkligen inte haft tid. Men är hemma från Malmö nu i alla fall, tråkigt att komma hem till denna hålan Borås igen! :( Men får snart träffa våra älskade skåningar igen som tur är!

Jag har verkligen haft det hur underbart som helst! Dock kommer det ta ett litet tag tills alla bilder kommer upp här på bloggen som jag tagit under dagarna jag har o Sara har varit i Malmö. Mitt minneskort har nämligen försvunnit, riktigt segt! Men som tur var hade Sara fört över alla bilder på hennes bloggdator innan det försvann så helt borta är dom ju inte! ;) Men ja, får vänta tills hon skickat alla bilderna o så. O sen hade jag ju lovat er några videos från Malmö o Höör också, självklart kommer dom också komma upp så fort jag får dom! Så bara till att hålla ut! :)

Ska berätta lite andra saker i ett annat inlägg så länge hade jag tänkt.
Ska bara packa upp allt som jag hade med mig till Malmö, hörs snart igen!

Bjuder på en liten bild på mig sålänge! :) Pussen.

BOWLING O FEST IKVÄLL

Ikväll ska vi bowla o festa, ska bli grymt roligt! Gick inte så bra för mig sist nör vi spelade i skolan. Sara fick ca 90p på en halvtimme o jag fick typ 20? Helt värdelöst hahah! Får väl se hur det går ikväll med alkohol i kroppen o allt med ju! ;) Haha. Sen drar vi i alla fall till Challe o festar! Kommer bli gryyyymt!

Självklart så kommer det komma bilder imorgon o allt, så håll ut! ;) Pussen.

KVÄLLEN I HÖÖR

Kvällen igår var verkligen sjukt rolig! Först åt vi tacos o sen spelade "Så ska det låta" o "Twister" sjukt roligt! Drack även lite alkohol o åt chips o bara hade det mysigt! :)







Haha, kommer video från när vi spelade o så med ;) O sen kommer det
även en video när Stoffe o Sara härmar Let's Dance (hämrmar deras dans)
Fett kul var det haha, trodde jag skulle kissa på mig ;)

Det var allt jag hade att bjuda på just nu, snart sk vi dra oss från Höör o dra oss till Malmö igen! :)


ÄR I HÖÖR NU

Nu har vi kommit till Höör för en liten stund sen.. Ikväll blir det tacos o en massa mys :) Ska ta lite bilder o så också hade jag tänkt så ni får något nytt att kika på! :) Hoppas ni har en bra kväll för det ska vi ha! ;)
Myyys :) <3

GODNATT

Nu ska vi sova. Imorgon så åker jag, Sara Challe o Stoffe till Hör för lite besök o stannar där över natten! :) Har inte blivit så mycket uppdatering idag men har inte riktigt haft tid till det, ska försöka uppdatera mer imorgon. Idag har vi i alla fall rökt vattenpipa, ätit en äcklig kycklingrulle, sett på film o bara tagit det lugnt hela dagen. Eller ja, lugnt o lugnt.. Jag o Sara har varit igång som vanligt, kommer en liten video på en del av vårt goda humör som vi hr haft idag! ;) Men nu ska vi sova, hoppas ni har det bra!


Stoffe o Challe.. Riktigt trötta ;)

FRAMME I MALMÖ, ÄNTLIGEN!

Sitter hemma hos Stoffe i Malmö med Sara nu! :) Herregud va trötta vi är... Ska snart krypa ner jämte Sara i sängen! :) Just nu är Stoffe o Challe i skolan, så vi väntar på att dom ska komma hem, så ska vi hitta på något, gottteee! :) Uppdaterar senare igen för nu ska jag vila!

PÅ TÅGET TILL MALMÖ NU

Nu sitter vi äntligen på tåget på vg till Malmö! :) Är framme vid 11 tiden någon gång!
Mår lite illa med känner jag efter alla tågbyt o stress osv.. Men nu ska vi se på en film för att födriva tiden! :)
Hörs i Malmö! :D Ha det gaaaatt för det kommer vi ha! ;) POSSSSS


Jag o Sara på tåget! :) <3


UPPDATERING: TÅGBYTE I ALVESTA

Sitter i Alvestad, har precis plattat håret haha! Nu måste jag vi skynda oss, tåget går om 20 minuter! Hörs sen! :)


PÅVÄG TILL MALMÖ

Nu sitter jag o Sara på tåget på väg till Malmö, sitter här med den rosa fina bloggdatorn ofc ;) Lugnt o skönt på tåget, så härligt! Jag har precis sminkat mig, hann inte göra det hemma. Försov mig så jag vaknade 05:50 o jag skulle ta mig till stationen 06:00, gissa om jag fick panik? Men självklart hann jag ;) Vi har till och med hunnit äta fruost och druckit kaffe!

Frukosten! :) mummma!


Våran packning, haha! Likadana väskor o grejer, oooohja! ;)


Nu ska jag softa o vila mig lite, vi hörs senare! :) Puss o kram!


HAFT MYCKET ATT STÅ I

Sorry för en dålig uppdatering. Imorgon blir allt som vanligt igen, och då kommer det bilder från den här veckan och lite till!
Och just det, imorgon åker jag och Sara till Malmö och stannar i nästan en vecka! Så jag kommer blogga på tåget imorgon! Vi hörs då!

SKOLAN/STAN/JIMMY/SARA

Hej på er! :) Skolan har varit super rolig idag! Efter skolan blev det fika med Jimmy o Sara i stan!
Nu sitter vi hemma hos Jimmy o tar massa bilder med hans systemkamera som kommer upp sen ;)
Hade även med mig min kamera till skolan idag så kommer bilder från det också här bjuder jag i alla fall på en fulfin bild på mig inne i klassrummet! :) Hörs sen, puss hej!





RSS 2.0